Sa Stadlerom kroz novu godinu

Sa Stadlerom kroz novu godinu

Subota, 8. 1. 2022.

Već treću godinu cjelodnevnim klanjanjem Prijatelji Malog Isusa župe sv. Vida u Pitomači žive Stadlerov dan. No, prvi Stadlerov dan u novoj 2022. godini, 8. siječnja 2022. obilježili su na jedinstven način.
Izmjenjujući se iz sata u sat u molitvi i tišini uz izloženi Presveti Sakrament, iz jaslica kod nogu Maloga Isusa, izvlačili su papiriće s napisanim krjepostima koje su resile slugu Božjega Josipa Stadlera. Zadatke za novu godinu pripremila je naša draga, kreativna i nadahnuta s. Emanuela Pečnik. U izvučenoj krjeposti, iz mjeseca u mjesec, nastojat će svaki član PMI rasti i napredovati na putu svetosti po zagovoru Josipa Stadlera. Pred nama je jedno novo i poticajno iskustvo. Hvala s. Emanueli!
Dan je završen svečanom svetom Misom zahvalnicom za 50 godina braka članice PMI gđe. Rozalije i njenog supruga Ivice Kostadinovića. To je jedan prekrasni jubilej kojim neka dragi Bog podari mnogim supružnicima.
Ova nam je nova godina svima darovana kao nova prilika za nasljedovanje Malog Isusa i rast u krepostima. Živimo je radosnim srcima crpeći iz njih nadahnuće i snagu primljene u današnjem susretu s Gospodinom. 

Ditka Ferić, PMI župe sv. Vida, Pitomača

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve