Sastanak Vijeća za duhovnost i promicanje baštine Oca Utemeljitelja  Zagrebačke provincije SMI

Sastanak Vijeća za duhovnost i promicanje baštine Oca Utemeljitelja Zagrebačke provincije SMI

Petak, 9. 9. 2022.

U petak, 9. rujna 2022. godine, sastalo se Vijeće za duhovnost i promicanje baštine Oca Utemeljitelja zagrebačke provincije sestara Služavki Maloga Isusa na svom prvom sastanku u novom sastavu. Sastanku su prisustvovale sve članice Vijeća: s. M. Petra Marjanović, pročelnica, s. Marija Kiš, s. M. Viktorija Predragović, s. M. Rebeka Gačić, s. M. Jasmina Kokotić, s. M. Martina Vugrinec i s. M. Snježana Bjelobrk. S. Rebeka je sudjelovala na sastanku preko WhatsApp-a.

Nakon uvodne molitve pročelnice s. Petre, s. Viktorija je pročitala pozdravnu riječ s. M. Emanuele Pečnik, provincijske glavarice. S. Emanuela je ponajprije zahvalila članicama Vijeća što su prihvatile sudjelovati u njegovu radu. Naglasila je važnost Vijeća koje se brine za permanentni odgoj sestara. Zamolila je da se osvrnu na rad Kapitula i njegove zaključke. Na kraju je poželjela blagoslovljen i plodonosan rad.

S. Petra je istaknula kako je s. Emanuela na susretu pročelnica istaknula važnost Vijeća za duhovna zvanja te ćemo ga mi podupirati svojom molitvom i postom. Vijeće će pripremiti prigodne sadržaje kako bi oživjele obilježavanja 8. dana u mjesecu kao spomena na preminuće našeg Oca Utemeljitelja. Organizirat će se duhovne obnove za sve sestre, a posvetit ćemo pažnju i radu na jačanju naših međuljudskih odnosa.

Sastanak smo zaključili zajedničkom molitvom.

 

s. M. Jasmina Kokotić

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve