Sjednica Vrhovne uprave Društva Prijatelja Maloga Isusa

Sjednica Vrhovne uprave Društva Prijatelja Maloga Isusa

Subota, 27. 10. 2012.

27. listopada o. g. u generalnoj kući Družbe sestara Služavki Maloga Isusa u Zagrebu, Naumovac 12, održana je sjednica Vrhovne uprave Društva Prijatelja Maloga Isusa. Na samom početku sjednice Vrhovne uprave, nazočnim članovima obratila se vrhovna glavarica Družbe sestara Služavki Maloga Isusa s. M. Radoslava Radek. Časna Majka izrazila je radost što na početku svog mandata vodstva Družbe može upoznati i vodstvo DPMI. Vrhovnu upravu DPMI upoznala je o izmjeni članova koja se dogodila u samoj njenoj Upravi i predstavila novoimenovane članove. 


Kazala je kako će podržavati i pratiti djelovanje Društva PMI te je svim članovima zaželjela plodonosan rad i izrazila zahvalnost za sve učinjeno za širenje Božjega kraljevstva u našoj Crkvi. Svim članicama Vrhovne uprave DPMI darovala je pastoralne smjernice za apostolat vjernika u Crkvi i društvu u Hrvatskoj „ Za život svijeta“ koje je pripremila HBK, Zagreb 2012.

Sestre pročelnice vijeća DPMI iz Provincija: Zagreb, Split i Sarajevo predstavile su kroz svoja izvješća rad s PMI na terenu.

Razgovaralo se o tekućim pitanjima i zadacima DPMI.

Slijedeća sjednica je predviđena za mjesec lipanj 2013.g.

Sjednica je završena u lijepom božićnom ozračju i zajedništvu koju promiče samo DPMI.

  Vijesti - Sve