SUSRET PMI-A S BOLESNICIMA UOČI USKRSA

SUSRET PMI-A S BOLESNICIMA UOČI USKRSA

Petak, 6. 5. 2022.

Potaknuti našim duhovnim uzorom i učiteljem slugom Božjim Josipom Stadlerom i njegovim sloganom "IMAJ SRCE" aktivni članovi PMI Retkovec, sada već tradicionalno uoči velikih blagdana dogovorili su i rasporedili se za posjet našim bolesnim, starijim PMI. Budući da Retkovec ima veći broj starijih i nemoćnih članova rasporedili smo se po dva  člana za posjet, tako da su aktivni članovi imali radost posjetit svoje drage Prijatelje, uz mali darak.

Svi su svoju posjetu i susret popratili snimkom koju su poslali u našu zajedničku grupu na WhatsApp-u, u kojoj dijelimo sve važne informacije, potrebe, molitve. Svi smo s radošću pratili susrete i imali mogućnost vidjeti naše drage Prijateljice Malog Isusa na snimkama koje su pristizale u grupu.

Naše starije i sada nemoćne, bolesne članice nisu izgubile radost. Duh je ostao postojan i radostan u Duhu PMI. Tako da bez obzira na starost i bolesti sve su nas toplo dočekale u svojim domovima i izražavali veliku radost što ih ne zaboravljamo i što ih posjećujemo.

A mi smo jednako radosno napuštali njihove domove obogaćeni lijepim dojmovima.

Mira Gabelica, PMI

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve