Vrhovna glavarica Družbe susrela se s apostolskim nuncijem u Bosni i Hercegovini

Vrhovna glavarica Družbe susrela se s apostolskim nuncijem u Bosni i Hercegovini

Četvrtak, 16. 5. 2013.

U četvrtak, 16. svibnja, apostolski nuncij u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori mons. Luigi Pezzuto, u prostorijama Apostolske nuncijature u Sarajevu, primio je vrhovnu glavaricu Družbe sestara Služavki Maloga Isusa s. M. Radoslavu Radek, s. M. Admiratu Lučić, provincijsku glavaricu Sarajevske provincije Bezgrješnog ZBD Marije i s. Anu Mariju Kesten vrhovnu tajnicu.


Prigodom ovog susreta mons. Pezzuti zahvalio je vrhovnoj glavarici s. Radoslavi za služenje sestara u Apostolskoj nuncijaturi i njihov doprinos svetoj Crkvi. Istaknuo je važnost takovog služenja u Crkvi jer to služenje je služenje samom Svetom Ocu. 

Vrhovna glavarica Družbe zahvalila je apostolskom nunciju mons. Luigiju Pezzuti za podršku, poticaje i ohrabrenje koje pruža sestrama u svim njihovim službama te naglasila da sestre koje služe Svetoj Crkvi u Apostolskoj nuncijaturi predstavljaju Družbu i odanost Družbe vrhovnom svećeniku Svetom ocu kao što je to bio i naš otac utemeljitelj, sluga Božji Josip Stadler. 

Na kraju susreta apostolski nuncij zazvao je Božji blagoslov na našu Družbu i preporučio zajedništvo u molitvi za Crkvu, Svetoga oca i svoje poslanje u zemlji koju mu je Gospodin povjerio.

(s.am)

  Vijesti - Sve