Premještaj s. M. Petre Marjanović Subota, 30. 7. 2022.

Dana 30. srpnja 2022. godine, zajednica sestara iz samostana Antunovac ispratila je dosadašnju provincijsku glavaricu s. Petru Marjanović koja je premještena u Samobor u zajednicu sv. Ivana Krstitelja. Prigodnu riječ zahvale za sve što je činila u služenju sestrama kroz proteklih šest godina uputila je provincijska glavarica s. Emanuela Pečnik; a u ime zajednice sestara u spomenutom samostanu zahvalila se predstojnica samostana s. Beatis Čajko. U Samoboru je istoga dana izvršena primopredaja službe  između dosadašnje predstojnice s. Marine Dugalije i s. Petre Marjanović koja preuzima službu predstojnice samostana sv. Ivana Krstitelja. S. Petra će također preuzeti službu voditeljice dječjeg vrtića Cvjetnjak u Samoboru.

Neka Gospodin blagoslovi i ovaj novi početak našoj s. Petri i bude joj putokaz u daljnjem služenju sestrama i svima koje će joj Gospodin staviti na put!

U ime župljana župe sv. Ivana Krstitelja prigodnu riječ zahvale uputila je gđa Mirjana Džaja, članica DPMI-a:

"Draga sestra Petra!
Samo dobri Bog zna koliko ste toga nosili s nama i za nas kroz protekle godine. I za to Vam hvala! Neka Vas Gospodin nagradi svojim blagoslovom za svu predanost po kojoj je naša župna zajednica nastavila živjeti i rasti u vjeri. Vjerujemo da Vašim odlaskom naša blizina neće jenjavati i da ćete se uvijek rado vraćati u sada već svoju župu Sv. Ivana Krstitelja. 
Želimo da Vam Gospodin po zagovoru Vašega utemeljitelja sluge Božjega Josipa Stadlera udjeli zdravlja, mudrosti, ljubavi, vedrine, radosti i ustrajnosti u Vašem daljnjem redovničkom životu.
Hvala Vam za sve!"
 

s. Viktorija Predragović

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve