Stadlerovo u travnju 2018. Nedelja, 8. 4. 2018.

U nedjelju 8. travnja 2018. god., na svetkovinu Božanskog milosrđa, sestre Služavke Maloga Isusa i Prijatelji Maloga Isusa, okupili su se na molitvu i euharistijsko slavlje u 18.00 sati u  sarajevskoj katedrali kako bi zajednički Bogu zahvalili za neizmjerne darove Njegova milosrđa, te molili za proglašenje blaženim prvog vrhbosanskog nadbiskupa dr. Josipa Stadlera.

Molitvenu pripravu u 17.30 sati animirale su sestre Služavke Maloga Isusa i hodočasnici iz župe Imena Marijina iz Gromiljaka, a euharistijsko slavlje u 18.00 sati slavio je preč. Marko Majstorović, katedrali župnik i dekan sarajevskog dekanata.
Liturgijsko slavlje svojim pjevanjem uzveličali su mladi iz sarajevskog benda Bisanto te mješoviti dječji zbog župe Imena Marijina iz Gromiljaka predvođeni sestarama SMI.
Po završetku euharistijskog slavlja sestre, Prijatelji Maloga Isusa i hodočasnici okupili su se oko groba sluge Božjega nadbiskupa Stadlera gdje su izmolili prigodne molitve za osobne nakane i potrebe te za proglašenje blaženim nadbiskupa Stadlera. Za njegov zagovor i brojna uslišanja Gospodinu smo zahvalni, te ga molimo da po obilju svoga milosrđa i ljubavi ovu mjesnu crkvu razveseli darom beatifikacije njezina prvog nadbiskupa, oca i  zagovornika.
s.j
 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve