U Kući Navještenja održana duhovna obnova za djevojke koje razmišljaju o redovničkom pozivu Srijeda, 21. 11. 2018.

Od 16. do 18. studenoga 2018.g. u Kući Navještenja na Gromiljaku održana je duhovna obnova za djevojke koje razmišljaju o redovničkom pozivu. 


Duhovnu obnovu na temu „Mladi, vjera i različivanje zvanja“  organizirale su sestre Služavke Maloga Isusa.  Sudjelovalo je 17 djevojaka iz različitih župa u BiH.

U sklopu cijelog programa održana su i dva predavanja na temu „Mladi“ koje je održala s. Ana Marija Kesten i „Vjera i razlučivanje zvanja“ koje je održao vlč. Ilija Marković, odgojitelj u Vrhobsanskoj bogosloviji u Sarajevu.

Djevojke su imale vrijeme za zajedničku i osobnu molitvu i susret s Gospodinom u sakramentu sv. ispovijedi i sv. pričesti.

U nedjelju 18. studenoga, sudionice duhovne obnove su sudjelovale zajedno sa sestrama na euharistijskom slavlju u župi Imena Marijina u Gromiljaku i svojim pjevanjem uljepšale liturgiju.

Duhovna obnova je završena u popodnevnim satima zajedničkim susretom gdje su djevojke izrazile svoju zahvalnost i zadovoljstvo za organiziranu duhovnu obnovu i poželjele da se sve zajedno ponovno susretnu na sljedećim duhovnim obnovama koje su predviđene u narednoj 2019.godini.

Molimo Gospodina, začetnika svakoga dobra, da sjeme vjere posijano u dušama mladih djevojaka donese obilati rod. (SMI)

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve