BLAGOSLOV DJEČJEG VRTIĆA MALI ISUS U SAMOSTANU SRCA ISUSOVA I MARIJINA U KOŠUTAMA

BLAGOSLOV DJEČJEG VRTIĆA MALI ISUS U SAMOSTANU SRCA ISUSOVA I MARIJINA U KOŠUTAMA

Nedelja, 6. 3. 2022.

Dječji vrtić Mali Isus u Košutama, nakon renoviranja i ponovnog otvaranja, započeo je s radom 14. veljače 2022., djeluje kao Podružnica Mali Isus Dječjeg  vrtića Trilj, te obuhvaća dvije odgojne skupine djece.

Otvaranjem vrtića, samostan Srca Isusova i Marijina je otvorio put vjernicima laicima u Općini Trilj. Ovim činom uspostavila se veća suradnja s cijelom župskom zajednicom i Općinom.

Tijekom sastanaka i pregovora između odgovornih u Općini, dječjem vrtiću Trilj i raznih inspekcija te s. provincijalke  s. Terezije i sestara iz našeg samostana, dobili smo povratne informacije da su ljudi bili duhovno obogaćeni susretljivošću sa časnim sestrama.

Dječji vrtić Mali Isus u našem samostanu u Košutama blagoslovio je don Tomislav Topčić, župnik župe Srca Isusova i Marijina u Košutama, 25. veljače 2022. godine.

Blagoslovu su nazočili č. majka s. Marija Banić, s. provincijalka s. Terezija Pervan, sestre našeg samostana, predstavnici Općine Trilj i Dječjeg vrtića Trilj te roditelji s djecom.

Bogu hvala za sve lijepo i dobro što nam je darovao kroz susrete sa djecom, roditeljima i svima koji rade za dobro naše Družbe i Provincije i za  dobro čitavog cetinskog kraja.

 

                                                                                                                                                                                                                                                         s..  M.Marina Žuljević

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve