Božićni koncert „Imaj srce“

Božićni koncert „Imaj srce“

Subota, 30. 12. 2017.

Prijatelji Malog Isusa (PMI) iz Gromiljaka, uz podporu časnih sestara Služavki Maloga Isusa i župnika don Ilije Karlovića, organizirali su 29. prosinca u Osnovnoj školi Gromiljak u Gromiljaku humanitarni božićni koncert pod geslom „Imaj srce“.


Ovaj je događaj okupio veliko mnoštvo i ponudio zanimljiv program, a sve je organizirano s ciljem potpore jedne obitelji čiji otac boluje od karcinoma. Nastupilo je nekoliko kulturno-umjetničkih društava,bendova, zborova, plesnih skupina, te mladi s glumačkim točkama, a svoj doprinos dali su i animatori dok su posjetitelji mogli darovati svoj prilog.

„Kažu kad se male ruke slože, sve se može, a to se u Gromiljaku i dogodilo. Mnoge male ruke su se složile i napravile nešto čudesno i veliko. Animatori župe Gromiljak su nas uveli s prigodnom meditacijom na temu Imaj srce. Program je bio raznolik. Za svakoga je bilo ponešto – i za starije i za mlađe i svi su se osjećali dobrodošli“, rekli su organizatori.

Nakon koncerta u holu škole nastavilo se druženje gdje je sve nazočne pjesmom zabavljao bend Apokolipso. „Skupljeni prihodi od koncerta uručeni su obitelji oboljelog oca. Željeli smo pokazati da smo uz njih i riječima i dijelima. Živio Mali Isus!“, istaknuli su iz PMI-a Gromiljak.

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve