Djeca Stadlerovog Dječjeg Doma “Egipat” iz Sarajeva posjetile sestre u Zagrebu u generalnoj kući

Djeca Stadlerovog Dječjeg Doma “Egipat” iz Sarajeva posjetile sestre u Zagrebu u generalnoj kući

Nedelja, 6. 10. 2013.

U nedjelju 6. listopada 2013., skupina djece iz Stadlerovog Dječjeg Doma Egipat iz Sarajeva u pratnji sestara koje se brinu za njih u SDDE, posjetila je zajednicu sestara u generalnoj kući u kojoj je na čelu časna Majka s. M. Radoslava Radek. 


Dolazak djece u Zagreb bio je upriličen uz  manifestaciju „Dječje nedjelje „ koja se ove godine posebno obilježila gradu Bihaću. Na manifestaciji „Dječje nedjelje“ predstavila su se djeca iz svih dječjih domova u BiH.  Po završetku programa naša djeca su imala sreću nastaviti putovanje prema Zagrebu. 

Uz upoznavanje grada, djeca su se susrela sa dragim prijateljima iz obitelji Barnjak koja ih je i ugostila. Posebna radost djeci bila je posjeta sestrama u generalnoj kući gdje su ih dočekale sve sestre otvorena i radosna srca. Dobrodošlicu im je iskazala časna Majka s. M. Radoslava Radek.

I ako je vrijeme bilo kratko djeca su iskoristila svaki trenutak da uživaju u zajedništvu sa njima dragim sestrama, a na poseban način sa s. Anom Marijom njihovom bivšom odgojiteljicom  u SDDE. 

  Vijesti - Sve