Treći dan trodnevnice svetom Rafaelu

Treći dan trodnevnice svetom Rafaelu

Nedelja, 23. 10. 2022.

Treći dan trodnevnice svetom Rafaelu i pripreme za proslavu dana naše Družbe sestara Služavki Maloga Isusa, u nedjelju 23. listopada 2022., proslavile smo okupivši se u samostanu „Betlehem“ na Kraljevcu u Zagrebu.

Pošto je na početku svima prisutnima izrazila dobrodošlicu i uputila pozdrav kućna poglavarica s. M. Jelena Burić, u 16 sati, u kapeli samostana u kojoj je većina nas položila svoje redovničke zavjete, započele smo molitvu Devetnice sv. Rafaelu, nakon koje je uslijedilo euharistijsko klanjanje. Klanjanje su predvodile naše sestre novakinje s magistrom s. M. Martom Vunak, a sve je glazbeno popratila naša s. M. Tihana Strancarić. Po završetku klanjanja uslijedila je svečana molitva I. Večernje svetom Rafaelu.

Pošto smo se duhovno okrijepile, okupile smo se oko zajedničkog stola uz radost, pjesmu i predblagdansko raspoloženje, a dodatno su nas još jednom obogatile naše sestre novakinje prikazavši nam prigodni film o Ocu Utemeljitelju koji su pripremile u suradnji sa svojom magistom s. M. Martom Vunak.

 

s. M. Martina Vugrinec

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve