e-Služavke

e-Služavke

Četvrtak, 4. 8. 2022.

Sestre zagrebačke provincije Družbe sestara Služavki Malog Isusa, na čelu s provincijskom glavaricom s. M. Emanuelom Pečnik, odlučile su osnovati tim sestara koje će brinuti o našoj zastupljenosti u medijima. Točnije, sestre imaju zadaću prikupljati, oblikovati i objavljivati vijesti na provincijskom dijelu web stranice Družbe, u Družbinom Vjesniku i na društvenim mrežama.

Tim će djelovati pod nazivom e-Služavke, a čine ga:

  •             s. M. Martina Vugrinec – koordinatorica
  •             s. M. Jasmina Kokotić
  •             s. M. Marta Vunak
  •             s. M. Margaret Ružman

Obzirom da se u današnjem svijetu sve više komunikacije odvija preko elektronskih medija, napose društvenih mreža, sestre su na prvom sastanku, održanom u samostanu Antunovac u Novoj vesi u Zagrebu 3. kolovoza 2022. godine, donijele odluku o važnosti prisustva na nekoj od postojećih društvenih mreža. Stoga je otvoren Instagram profil pod nazivom eslužavkemalogisusa. Bit će to naš pogled u virtualni svijet i put do svih koji se tu skrivaju, a imaju želju upoznati sestre, komunicirati s njima, napajati se ponuđenim duhovnim sadržajima.

Stoga, želite li nam se pridružiti, kliknite na link: https://www.instagram.com/tv/CgxY1P9A0Dv/?utm_source=ig_web_copy_link

Radosno vas čekamo!

 

s. M. Martina Vugrinec

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve