Malenim djelima ljubavi u iščekivanju Došašća

Malenim djelima ljubavi u iščekivanju Došašća

Ponedjeljak, 8. 11. 2021.

S početkom mjeseca studenog Prijatelji Malog Isusa iz župe sv. Benedikta u Kloštru Podravskom postavili su prigodni štand ispunjen ručnim radovima marnih ruku naših članova. Ohrabreni podrškom mnogih župljana, a u iščekivanju Došašća ponudili smo adventske trsove nastale na našim kreativnim radionicama svakog utorka nakon večernje svete mise. Tu smo razmjenjivali različita iskustva i bili jedni drugima poticaj u razvijanju kreativnosti za dobro naše župe.

U svaki adventski trs uloženo je puno strpljenja, vremena i ljubavi što se odrazilo u plodovima s kojima smo bili jako zadovoljni! Kako naša župna crkva vapi za obnovom dotrajalog kamena, napuknutih zidova i restauracijom sačuvanih kipova, zajednički smo odlučili sav skupljeni prihod izdvajati u štednju kojom bismo kao PMI pomogli u obnovi svoje župne crkve. Uvidjevši veliku potrebu za sanacijom radosno smo se odazvali da budemo kapljica dobrote u ostvarenju zajedničkih ciljeva. Služenju našoj župnoj zajednici želimo biti poticaj i svjedočanstvo drugima. Ponekad je dovoljna spremnost u darivanju svojega vremena Gospodinu i međusobnom motivacijom osjetiti snagu zajedničkog djelovanja!

Zahvalni Bogu i svim Prijateljima Malog Isusa te simpatizerima koji su se dali u izradu, želimo iskazati radost i svima koji su prepoznali vrijednost i svrhu našeg malog darivanja za (jednog dana) neke veće plodove.

Ivanka Debeljak, PMI
Kloštar Podravski

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve