Najava slavlja u samostanu “Betlehem” u Zagrebu

Najava slavlja u samostanu “Betlehem” u Zagrebu

Petak, 12. 8. 2022.

Na uočnicu svetkovine uznesenja Blažene Djevice Marije, 14. kolovoza 2022. godine, u samostanu "Betlehem" na Kraljevcu, sestre Služavke Malog Isusa zagrebačke provincije Presvetog Srca Isusova i Marijina iskazat će Gospodinu zahvalu za život u redovničkim zavjetima.

S. M. Pompeja Bertolović, s. M. Leopolda Božičević, s. M. Angela Ivančić i s. M. Leonida Koch žive šezdeset godina u redovničkim zavjetima, a s. M. Nikoleta Košćak dvadesetpet. Svoju poniznu,a zaufanu zahvalu za tu milost, prikazat će na euharistijskom slavlju u kapeli samostana "Betlehem" u 10.30 sati koje će predslaviti mons. Ivica Petanjek, krčki biskup.

Sestre juniorke, s. M. Snježana Bjelobrk i s. M. Zrinka Šutalo će obnoviti redovničke zavjete na godinu dana, uzdajući se u Gospodinovo vodstvo u svakom svom danu.

Postulantice Darija Filipančić i Anita Katanec-Makaj će izraziti svoju želju za nastavkom redovničke formacije ulaskom u novicijat gdje će produbljivati osobni odnos s Bogom, urastati u redovničku obitelj sestara Služavki Malog Isusa i posvećivati se.

Neka Gospodin, koji ih je pozvao na putovanje prema vječnosti, ohrabruje svaki njihov korak.

 

s. M. Marta Vunak

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve