Održana godišnja sjednica Vrhovne uprave Društva PMI

Održana godišnja sjednica Vrhovne uprave Društva PMI

Subota, 18. 3. 2017.

U subotu 18. ožujka 2017.g. u generalnoj kući Družbe sestara SMI i sjedištu Društva PMI u Zagrebu održana je redovita godišnja sjednica Vrhovne uprave Društva Prijatelja Maloga Isusa. Na sjednici su se okupili svi članovi Uprave iz sve tri Provincije. 


Na samom početku sjednice vrhovna glavarica Družbe s. M. Radoslava Radek pozdravila je sve predstavnike PMI u Provincijama  i zahvalila im na njihovom iznimnom doprinosu koji pružaju sestrama na terenu, kako bi naša Družba što bolje odgovorila potrebama Crkve i svijeta u ovom vremenu.

Sjednicom je predsjedala ravnateljica Društva s. M. Ana Marija Kesten. Sestre pročelnice iz svake Provincije iznijele su svoja godišnja izvješća o djelovanju PMI. Nakon izviješća razgovaralo se o aktualnim potrebama PMI i  poslanju PMI kroz tekuću godinu koja će biti obilježena jubilarnim slavljima u Družbi. Sjednica je završena u poslijepodnevnim satima, u ozračju radosnog prijateljstva s Malim Isusom i željom da se svi programi i projekti ostvare na slavu Maloga Isusa i sluge Božjega nadbiskupa Josipa Stadlera kroz ovu i narednu 2018. godinu.

U zahvalnosti našim sestrama za uvijek lijepo gostoprimstvo koje nam pružaju, uputili smo se svi mjestima gdje nas je Božja providnost poslala i dužnostima koje nam je povjerila. Neka je slava Malom Isusu, našem vjernom Prijatelju! (PMI)

  Vijesti - Sve