Proslava u Vrgorcu

Proslava u Vrgorcu

Petak, 7. 1. 2022.

Jučer 6. 1.  na svetkovinu Bogojavljenja u našoj zajednici u Vrgorcu proslavili smo 50-tu godišnjicu zavjeta s. M. Jordanke, svečano misno slavlje predslavio je naš župnik fra Josip Repeša.  Zbog izvanredne situacije u našoj kući vezano za Covid 19,  s. M. Jordanka bila je danas spriječena zajedno biti sa drugim sestrama svečaricama, iako u duhu svi povezani i u molitvi sjedinjeni, svatko na svoj način,tamo gdje je bio- proslavile su na najljepši mogući način ovaj svečani događaj... Posebno za našu kuću ovo je bio poseban i radostan događaj...Čudni su putovi Gospodnji,zar ne?

Dok upućujemo iskrene čestitke svim svečaricama, zahvaljujemo Bogu za naše sestre, zahvaljujemo na daru životu s.Jordanke, i molimo neka bude blagoslovljeno svako dobro djelo u životu učinjeno,preko svake pojedine sestre, lijepo je biti produžena božija ruka u ovome svijetu koji nas treba... 

Kako je  u homiliji župnik rekao "pohrlimo Malenom Isusu poput Triju kraljeva, donesimo mu svoje darove, a od svih darova najdraže mu je naše srce.."   

 s. M. Ivana Radman

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve