Rođendan Družbe proslavljen u Metkoviću

Rođendan Družbe proslavljen u Metkoviću

Srijeda, 26. 10. 2022.

Naše sestre u samostanu Svete Obitelji u Metkoviću 132. rođendan Družbe proslavile su u zajedništvu s Prijateljima Maloga Isusa. U svitanje toga dana svečanu svetu misu u samostanskoj kapeli predslavio je fra Denis Šimunović, župnik Župe sv.Ilije, u koncelebraciji s don Nedom Kešinom. Ovom danu prethodila je trodnevna duhovna priprava.


Nakon mise sestre i svi prisutni okupili su se u samostanskoj blagovaonici oko obiteljskog stola na prigodnom domjenku, kojeg su pripremile naše vrijedne sestre.

Tako smo u duhovnom zajedništvu s cijelom Družbom, članovima Društva i svim našim podupirateljima i dobročiniteljima zahvalili dragom Bogu na dosadašnjem djelovanju i zamolili za zagovor svetog Rafaela i dragog Oca Utemeljitelja.

Marijana Grgurović, animatorica PMI

Na stranici     https://www.svilija-metkovic.com/2022/10/25/sestre-proslavile-132-g-utemeljenja-druzbe-i-110-g-od-dolaska-u-metkovic/ 

objavljen je slijedeći članak:

Sestre Služavke Malog Isusa proslavile 132 g. utemeljenja Družbe i 110 g. od dolaska u Metković

U ponedjeljak, 24. listopada družba sestara Služavki Malog Isusa u Metkoviću svečano je proslavila dan utemeljenja svoje Družbe sv. misom u samostanskoj kapelici koju je u 6:30 predvodio župnik fra Denis Šimunović uz koncelebraciju don Nede Kešine.

Ovoj proslavi 132. rođendana utemeljenja družbe pridružili su se i Prijatelji Malog Isusa kao i ostali vjernici koji su se nakon sv. mise nastavili družiti u samostanskom blagovalištu uz prigodni domjenak.

Svim našim sestrama koje borave u samostanu Sv. Obitelji u Metkoviću kao i Prijateljima Malog Isusa iskrene čestitke.

Ujedno sestrama i velika zahvala za sve ono što su od svog dolaska u Metković u ovih 110 godina učinile za župu Metković i ovaj narod.

Fra Denis Šimunović, župnik

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve