Vrhovna glavarica Družbe na susretu Prijatelja Maloga Isusa u Podravskim Sesvetama

Vrhovna glavarica Družbe na susretu Prijatelja Maloga Isusa u Podravskim Sesvetama

Nedelja, 30. 8. 2015.

U nedjelju 30. kolovoza 2015.g. održan je susret Prijatelja Maloga Isusa iz Podravine. Na ovaj susret koji se odvijao u župi Podravske Sesvete okupili su se PMI sa sestrama animatoricama iz župe Podravske Sesvete, Podravski Kloštar i Pitomača.


Na poziv naših sestara i na radost PMI, na ovom susretu nazočila je s. M. Radoslava Radek vrhovna glavarica Družbe i s. Ana Marija Kesten ravnateljica DPMI.

U poslijepodnevnim satima, u prekasnoj župnoj crkvi Svih Svetih, susret je započeo pobožnošću Djetetu Isusu. Nakon ove divne pobožnosti i čašćenja Djeteta Isusa, slijedilo je euharistijsko slavlje koje je predslavio vlč. Dario Paviša.

Na kraju misnog slavlja, PMI obratila se i vrhovna glavarica Družbe. Sestra Radoslava zahvalila je Bogu na ovom divnom molitvenom zajedništvu. Zahvalila je PMI na njihovoj suradnji i zajedništvu kojim svakodnevno doprinose našem poslanju u Crkvi i svijetu. Svim PMI poželjela je Božji blagoslov u služenju onima kojima su poslani i koje svakodnevno susreću na svom putu života, uz preporuku u molitvu potrebe cijeloga svijeta i posebno duhovnih zvanja u Družbi sestara SMI.

Ovaj divni susret koji je okupio veliki broj PMI, nastavljen je druženjem u dvorani koju je za ovu prigodu PMI-a ustupila Općina.

Svi sudionici ovog susreta izrazili su radost zbog divnog zajedništva i poželjeli da se članovi Društva PMI okupljaju i druže više.

Živio Mali Isus!

  Vijesti - Sve