Radost u samoborskom dječjem vrtiću „Cvjetnjak“ Petak, 2. 6. 2017.

U povodu završetka „vrtićke“ godine nakon kojeg če jedan dio djece prijeći u viši formativni stupanj, naša djeca iz dječjeg  vrtića '' Cvjetnjak'' Samobor su dana 2. lipnja 2017. u 15.30 sati pripremili završnu priredbu za roditelje. Po prvi puta djeca su u dvorištu sestara Služavki Maloga Isusa izveli prigodni program koji se sastojao od recitacija, dramskoga prikaza i pjesmica. 


Prvu točku imali su oni najmanji iz skupine Anđeli. Uz pokrete su izveli pjesmice Isus u jutro i Božja ljubav je velika.

Nakon toga smo uživali u dramskom prikazu kako Sunce nekoliko dana ide na godišnji s time da nakon sunca dolaze oblaci. Skupine Leptirići i Loptice izveli su nakon igrokaza splet dječijih pjesmica. Zadnja pjesma  Hvala  ti mama izazvala je i poneku suzicu. Roditelji su bili presretni što su im njihova djeca pokazala da su već jako velika i da mogu slobodno i bez straha nastupati uz mikrofon i na pozornici.

Nakon ugodne priredbe naša  zadnja točka je bila druženje uz roštilj i kolače. Na dječjem igralištu postavili smo stolove i mjesta za sjesti, te uz pjesmu i igru nastavili dugo druženje. Svi smo tada postali djeca i zagledani u njihove radosne oči zaboravili smo na užurbanost i brige koje nam ovaj svijet nemilosrdno nameće.

Hvala dragim sestrama što su nam omogućile da se osjećamo kao jedna obitelj i što nesebično i s ljubavlju toliko dobra čine za našu djecu.

                                                                                    Barbara Dodić

  Vijesti - Sve