PRIJATELJI MALOG ISUSA NA MARIJAFESTU Subota, 6. 5. 2017.

Sudionici trećeg Marijafest okupili su se na prvu subotu u mjesecu 6. svibnja u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih "Ivan Pavao II" u Sarajevu. Radio postaja Marija BiH i Nadbiskupijski centar za pastoral mladih organizirali su festival duhovne glazbe sadržajem posvećen našoj nebeskoj Majci, jer se upravo nalazimo u najljepšem mjesecu posvećen uprav njoj. 


Na ovom festivalu okupilo se petnaest skupina, sastava koji su svojim pjesmama o Mariji potvrdili da se i danas mladi utječu u zagovor BDM.

Na ovom festivalu nastupili su i Prijatelji Maloga Isusa iz Lug Brankovića pod vodstvom s. Marinele Zeko.

Susret je započeo svetom misom u kapelici Ivan Pavao II. Iz svete mise uslijedile su generalne tonske probe za sve izvođače. Ovaj festival izravno prenosila je radio postaja Marija BiH,.

U poslije podnevnim satima za mlade predviđene su glazbene radionice. mladi su bili podijeljeni u više grupa trebali su  sami napisati tekst o Blaženoj Djevici Mariji, zatim istu tu pjesmu trebali su uglazbiti. Doista bijaše zanimljivo u ovim radionicama. Ova zajednička pjesma nastala od svih sudionika otvorila je treći po redu Marijafest.

s. Marinela Zeko

  Vijesti - Sve