Susret provincijskih vijeća Ponedjeljak, 16. 12. 2019.

U subotu 14. prosinca 2019. godine u samostanu Srca Isusova i Marijina, Košute, održan je susret provincijskih  povjerenstava: gospodarsko vijeće, vijeće za odgoj i trajni odgoj, vijeće za promicanje zvanja i pastoral mladih, vijeće za društvo Prijatelja Malog Isusa, vijeće za zdravstvenu i socijalnu skrb, vijeće za duhovnost i duhovnu baštinu Utemeljitelja i vijeće za ketehizaciju.


Sestre su se sastale u 14 sati. Susret je započeo molitvom nakon koje je provincijska glavarica  s. M. Terezija Pervan, pozdravila sestre i dala uvodnu riječ i plan susreta. Slijedila je podjela vijeća te su se sve pročelnice sa svojim članicama izdvojile i posvetile radu karakterističnom  određenom vijeću.  Nakon rada u grupama sestre su se ponovno sastale da bi se predstavio program svakog pojedinog vijeća. Pročelnice vijeća predstavile su članice vijeća te ukratko predstavile dužnosti vijeća; ideje, planove i nadolazeće projekte.

Susret smo završile molitvom i pjesmom. Zahvalne Gospodinu na ovom susretu  s nadom da će mali Isus milosno voditi i blagosloviti rad i žrtvu ovih vijeća sestre su se vratile u svoje zajednice, svojim dužnostima.

 

Galerija slika:

  Vijesti - Sve